CASUS MYSTERY SHOPPING

6 mei 2024

CASUS MYSTERY SHOPPING

Een diepgaand onderzoek naar klantenservice: Een casus met Joco Investigations

Inleiding:

Welkom bij Joco Investigations, waar we gespecialiseerd zijn in het oplossen van complexe zaken zoals het beoordelen van klantenservice. In deze casus zullen we een kijkje nemen naar hoe onze deskundige detectives een zaak van vermoedelijk slechte klantenservice hebben aangepakt en tot een bevredigende oplossing hebben gebracht.

Casusomschrijving:

Een bekend retailbedrijf, laten we het "Fashion House" noemen, benaderde Joco Investigations met klachten over de kwaliteit van hun klantenservice. Het management ontving herhaaldelijk klachten van klanten over onbeleefd personeel, lange wachttijden en een algemeen gebrek aan klantvriendelijkheid. Ze wilden de kwaliteit van hun klantenservice verbeteren en besloten een mystery shopping-programma op te zetten.

Aanpak van Joco Investigations:

  1. Consultatie en informatieverzameling: Onze ervaren detectives planden een uitgebreide consultatie met het management van Fashion House om alle relevante details van de zaak te begrijpen. We luisterden naar hun klachten, verzamelden informatie over de klantenservice en stelden een plan op voor het mystery shopping-programma.

  2. Selectie van Mystery Shoppers: We selecteerden een team van undercoverdetectives om als mystery shoppers op te treden. Ze werden getraind om verschillende aspecten van de klantenservice te beoordelen, zoals vriendelijkheid van het personeel, wachttijden en nauwkeurigheid van informatie.

  3. Uitvoering van de mystery shops: Onze undercoverdetectives bezochten verschillende vestigingen van Fashion House en beoordeelden de klantenservice aan de hand van vooraf opgestelde criteria. Ze documenteerden nauwkeurig hun ervaringen en verzamelden bewijsmateriaal.

  4. Rapportage en advies: Na het afronden van de mystery shops, stelden we een gedetailleerd rapport op voor het management van Fashion House. We presenteerden al het verzamelde bewijs en gaven aanbevelingen voor verbetering van de klantenservice.

Resultaat:

Dankzij het mystery shopping-programma kreeg het management van Fashion House duidelijkheid over de kwaliteit van hun klantenservice. Het bewijsmateriaal dat we verzamelden, gaf hen inzicht in de sterke en zwakke punten van hun klantenservice en stelde hen in staat om gerichte verbeteringen door te voeren.

Conclusie:

Deze casus illustreert hoe Joco Investigations effectief mystery shopping inzet om klantenservice te evalueren en te verbeteren. Als u vermoedens heeft van slechte klantenservice in uw bedrijf, kunt u vertrouwen op onze expertise en toewijding om de waarheid te achterhalen en uw bedrijf te helpen groeien. Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele en discrete ondersteuning.

CASUS MYSTERY SHOPPING

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x